Daca doriti sa scapati de aspectul uracios al celulitei puteti sa incercati sa combinati atat un tratament cu ventuze masaj anticelulitic impreuna cu exercitii fizice cat si cu o dieta sanatoasa compusa din fructe si legume. Astfel puteti sa obtineti o piele ferma, catifelata, fina dar si un corp in general mult mai sanatos. Toate aceste rezultate sunt mult mai greu de obtinut prin alte metode, ceea ce face din tratamentul anticelulitic cu ventuze sa fie din ce in ce mai popular si mai cautat la orice salon de infrumusetare la care mergem.

Eliminarea celulitei cu ajutorul ventuzelor pentru masaj

Fiind deja un tratament standard in Statele Unite ale Americii cat si in majoritatea tarilor din Europa, nu vine ca o mirare faptul ca si la noi in tara din ce in ce mai multe persoane prefera tratamentul anticelulitic cu ventuze in detrimentul altora. Daca mai luam in considerare si faptul ca tot ce este nevoie sa faceti este sa le aplicati timp de 10-15 minute pe zi timp de cateva ori pe saptamana si veti obtine rezultatele dorite, intelegem deja cele prezentate mai sus.

ventuze pentru masaj

Daca nu sunteti convinsi de efectul pe care aceste ventuze masaj anticelulitic le au asupra organismului dumneavoastra, poate ca va putem convinge in cele ce urmeaza.  Ca urmare a masajului cu ventuzele anticelulitice are loc o diminuare a acumularilor de celulita si de prevenire pe viitor datorita absorbtiei si stimularii drenajului limfatic. In acest sens celulita este redusa semnificativ, circulatia sangelui se imbunateste iar restul de toxine sunt eliminate prin intermediul canalelor limfatice.

In plus, masajul cu aceste ventuze anticelulitice va ajuta la relaxarea cordoanelor fibroase conjunctive care sunt la baza depunerii si formarii de celulita. Intrucat tratamentul cu ventuze silicon este o terapie care are scopul de a stimula toate tesuturile profunde ale corpului dumneavoastra, mai ales ale zonelor tinta din care doriti sa eliminati celulita, acest tip de tratament incurajeaza atat circulatia sangelui cat si drenajul limfei.

Principalul scop al acestui tip de tratament cu ventuze anticelulitice este de a elibera corpul uman de toxine, de a elimina orice blocaj care poate sa apara in canalele limfatice si de a stimula circulatia sangvina. Un masaj anticelulitic cu vacuum poate sa dureze intre 10 si 40 de minute, in functie de cum reactioneaza corpul dumneavoastra. Acesta trebuie sa fie repetat zi de zi pana cand sunteti satisfacuta de rezultate.

Ca in cazul oricarei afectiuni, intotdeauna preventia este mai eficace si mai sigura decat tratarea, iar cazul celulitei nu se scapa de la aceasta regula, de aceea dupa ce ati scapat de celulita este recomandat sa continuati sa folositi acest tratament, bineinteles mult mai rar, pentru a putea mentine la cote optime circulatia sangelui.

In concluzie, masajul cu ventuzele anticelulitice reprezinta o metoda ieftina si care ofera rezultate instant de a scapa de grasime, toxine si de celulita.