Când am împlinit vârsta de 40 ani, sanatatea a devenit mult mai importanța pentru mine. Am început sa mănânc mai sănătos, fără M&M’s la micul dejun. Am început sa fac exerciții cu regularitate și într-un final am început sa folosesc uleiurile esentiale.

Ador să-mi folosesc uleiurile esentiale! Tot timpul găsesc metode noi pentru a le folosi. Ma curat cu ele, le folosesc pentru problemele de anxietate menopauza și chiar în combinatie cu pasta de dinți.

Unul dintre uleiurile esentiale preferate de mine este Lemon Oil. Consum foarte multă apa în fiecare zi și adaugarea unei picaturi de Lemon Oil nu numai ca ofera un gust bun, dar are și unele beneficii ce îmi ajuta sanatatea generala.

Iată unele motive pentru care îmi place sa adaug uleiul Young Living Lemon în apa:

  • Lemon Oil de la Young Living este presat la rece. Asta înseamnă ca nu este acid și nu trebuie sa te ingrijorezi ca îți vei strica smaltul dintilor atunci când îl consumi cu apa.
  • Lemon Oil este foarte bun pentru sănătate! Îmbunătățește concentrarea, îmbunătățește circulatia, alina ocazionalele arsuri gastrice, ajuta la detoxifierea și are proprietăți de marire a imunitatii.
  • Lemon Oil nu este scump. Adaug doar 1-2 picaturi la fiecare 500 ml de apa.

Când adaugi Lemon Oil apei tale, tot timpul sa folosești pahare de sticla. Uleiul poate deteriora plasticele și alte sintetice. Dacă ai probleme cu retentia de apa, anxietate, un sistem limfatic leneș, adaugarea Lemon Oil în apa te poate ajuta.

Voi ce uleiuri esentiale folositi si ce beneficii ati observat de-a lungul timpului in urma utilizarii acestor adevarate minuni oferite de natura?

uleiuri esentiale