Calitatea produselor Bosch se remarca atunci cand vine vorba de testul timpului. Acestea se dovedesc deosebit de eficiente, iar cand vine vorba de defectiuni, acestea nu se petrec niciodata din cauza unor greseli de fabricatie ale producatorului. Din aceasta categorie a produselor bune face parte si masina de spalat vase Bosch SMS40D12EU, un produs care se remarca datorita atributelor sale bune. Si iata despre ce este vorba mai exact.  

Masina de spalat vase Bosch SMS40D12EU – detalii tehnice 

Capacitatea masinii de spalat vase de la Bosch este de 12 seturi. Acest lucru inseamna ca ea este suficient de incapatoare pentru a curata simultan o multime de vase, ajutandu-si utilizatorii sa faca importante economisiri atunci cand vine vorba de timp. Dincolo de acest lucru, masina de spalat vase  Bosch SMS40D12EU face parte din clasa de eficienta A+, ceea ce duce la importante economisiri din punct de vedere al energiei electrice.  

Ce inseamna acest lucru mai exact? Ei bine, inseamna facturi mai mici la curentul electric, luna de luna, fapt care duce la posibilitatea de a investi in alte lucruri. Iar acest aspect este deosebit de important pentru familiile cu copii, care isi doresc un stil de viata bun. Insa, este adevarat si faptul ca exista masini de spalat vase capabila sa economiseasca mai mult. Acestea fac parte din clasele A++ sau chiar A+++. Insa, si pretul lor  este ceva mai mare.  

Insa, cand vine vorba de Bosch SMS40D12EU, economisirea este data si de alte atribute cum ar fi posibilitatea de incarcare la jumatate. Aceasta ajuta utilizatorul sa faca economii din punct de vedere al detergentului si apei, nefiind nevoie sa astepte ca masina sa se umple pentru a putea spala vasele. El poate sa adauge doar jumatate dintre vase si totul se va realiza perfect. Iar pentru a va convinge de acest lucru, va prezentam pe scurt si niste date. Consumul anual de apa este de 3360 L, fiind vorba de 12 l la un ciclu de spalare. Consumul anual de energie este de doar 290 kW. Astfel, da, se poate spune clar ca Bosch SMS40D12EU este un model economic.  

Bosch SMS40D12EU

Bosch SMS40D12EU

Din pacate, trebuie mentionat si faptul ca Bosch SMS40D12EU vine si cu cateva dezavantaje. Spre deosebire de alte dispozitive, aceasta nu permite conectarea la apa calda. Acesta este un dezavantaj pentru cei care au de spalat vase foarte murdare, cum ar fi oalele in care s-a folosit ulei sau alt tip de grasime.  

Totodata, masina de spalat vase nu dispune de functia AquaStop. Aceasta ar fi oferit protectie in caz de inundatie. Insa, chiar si asa, probabilitatea ca inundatia sa se produca este destul de redusa in cazul acestui model care isi face treaba destul de bine.  Drept urmare, utilizatorii nu au de ce sa-si faca griji. Ei pot pleca de acasa linistiti. 

In schimb, nivelul de zgomot al produsului este destul de redus, acesta fiind de doar 50 de DB. Dimensiunile produsului sunt de 84,5 x 60 x 60 cm, fiind genul de produs care catareste doar 45 de kg. Acelasi lucru se poate spune si despre pret. In cazul  masinii Bosch SMS40D12EU, pretul este mult mai mic decat v-ati astepta.