Una dintre cele mai comune probleme ale celor care locuiesc intr-o garsoniera este lipsa de spatiu. Totodata, si unele case sau apartamente se confrunta cu aceasta problema. De regula, locurile cele mai reduse din punct de vedere al spatiului sunt bucataria si baia, ceea ce il poate scoate din minti pe locuitorul modern care este obisnuit sa investeasca in tot felul de electrocasnice. Drept urmare, ce ramane de facut? Ei bine, pentru a face rost de spatiu, este necesara investirea in electrocasnice de dimensiuni reduse. Tocmai de aceea, in acest material vom discuta despre masini de spalat vase mici. Care sunt producatorii de top si cu ce atribute sunt inzeastrate aceste produse? Aflati din materialul de mai jos.  

Masini se spalat vese mici – avantaje si dezavantaje 

Numarul de avantaje, atunci cand vine vorba de masini de spalat vase mici, este considerabil mai mare. Astfel, aceste produse, pe langa faptul ca ocupa putin, ajutand utilizatorul sa se bucure de bucataria sa modesta, au si atributul de a fi incorporabile. Acest lucru inseamna ca ele arata foarte bine, integrandu-se perfect in mobilierul de bucatarie modern si cochet.  

Insa, exista un alt avantaj care ii face pe multi utilizatori sa cumpere masini de spalat vase mici: ele consuma mai putin. Este firesc sa fie astfel, avand in vedere ca nu vin cu o capacitate generoasa. Insa, acest lucru poate fi privit si ca un dezavantaj de catre unii utilizatori. Daca aveti o familie mai mare, care serveste masa impreuna sau daca intentionati sa deschideti un restaurant, aveti nevoie de masini mai mari. Atunci cand spunem masini de spalat vase mici, ne rezumam, de regula, la o capacitate de 10-12 seturi si nu mai mult. Pe cand cele mari, pot ajunge si la 16 seturi de vase.  

masini de spalat vase mici

masini de spalat vase mici

Si, desi sunt mici, aceste dispozitive nu sunt deloc zgarcite atunci cand vine vorba de functiile de top. Ele permit un consum mai redus de energie electrica si apa, facand parte din clasa A+, A++ sau chiar A+++. Ba mai mult, in ultima vreme producatorii moderni au pus accent chiar si pe ideea de economisire a detergentului de vase, avand in vedere faptul ca pretul acestuia a crescut tot. Astfel, dispozitivele sunt create de asa natura incat sa detecteze singure cat de murdare sunt vasele si sa seteze consumul de resurse.  

Si daca tot suntem la capitolul avantajele masinilor de spalat vase de dimensiuni reduse, trebuie sa precizam faptul ca, de regula, pretul acestora este si el mai redus. Insa, nu intotdeauna. Sunt unele modele care vin cu un pret mai mare, tocmai pentru ca producatorii au speculat aceasta nevoie de spaiu a locuintelor moderne. Sau o puteti lua drept principiul bine cunoscut: „esentele tari se tin mereu in sticlute mici”.  

Masini de spalat vase mici – cine sunt producatorii? 

Cei drept, mai toti producatorii de renume precum Electrolux, Bosch, Hotpoint, Beko, Samsung si Whirlpool au speculat aceasta nevoie de economisire a spatiului si au venit cu modele interesante de masini de spalat vase mici. Puteti arunca o privire asupra dispozitivelor incorporabile pentru a va convinge de acest lucru.