Daca va doriti un dispozitivi frigorific cu stil, atunci indemnul nostru este sa mergeti catre modelele Samsung RB30J3100SA/EF. Acestea se remarca printr-o serie de trasaturi bune, eficiente si performante. Insa, dincolo de acest lucru, el vine si cu un design interesant. De altfel, toate dispozitivele Samsung au acest atribut, deoarece ele mizeaza pe eleganta si stil. Este un atribut de baza al acestei companii. Dar sa vedem ce promite, mai exact, modelul mentionat antetior.

Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF – trasaturi, design, atribute

Aceasta combina frigorifica se remarca mai intai printr-un sistem inovativ numit No Frost. Acesta, asa cum indica si denumirea acestui sistem are rolul de a raci alimentele, indiferent de tipul lor, fara a le ingheta. Asa ca nu veti mai gasi gheata pe produsele pe care le asezi in frigider sau congelator. De asemenea, tineti cont de faptul ca acest sistem este ideal pentru cei carora li se pare dificil sa dezghete periodic frigiderul, lucru care este si firesc. Suntem siguri ca aveti mereu alte lucruri mai importante de facut.

Continuam prezentarea noastra privind combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/Ef si mentionam ca aceasta se ocupa si de mirosurile neplacute. Practic, acestea nu exista. Alimentele sunt pastrate la un nivel optim de umiditate si temperatura vreme mai indelungata. Acest lucru este cu atat mai important in zielel toride de vara, cand stiti foarte bine cat de usor se altereaza mancarea. Insa, ventilatoarele care alcatuiesc sistemul NO FROST al modelului prezentat fac ca aerul sa cirucule uniform, iar temeperatura buna sa fie pastrata in permanenta.

Iar daca aveti musafiri care vin in vizita pentru a sarbatori un eveniment important, tineti minte faptul ca Samsung RB30J3100SA/EF va ajuta sa raciti rapid prajiturile, vinul spumant sau sucul proaspat de fructe. Totul tine de o functie speciala care face parte dintre dotarile inovatoare ale produsului.

Samsung RB30J3100SAEF

Samsung RB30J3100SAEF

Cand vine vorba de organizare, combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF primeste tot nota 10. Ea permite utilizatorului sa experimenteze liber noi forme de organizare si sa eficientizeze la maximum fiecare coltisor al dispozitivului. Si apropo de acest lucru, indiferent de locul in care sunt asezate alimentele, gratie sistemului All-around, acestea sunt racite perfect. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca aerul rece nu va ajunge in sertarul de jos si sa incercati sa inghesuiti totul mai sus.

Iar daca va e teama ca nu aveti unde sa asezati produsele ceva mai mari asa cum sunt, de exemplu, sticlele sau cutiile de lapte/ suc, va spunem ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF merge pe un stil versatil, liber, dar si pe inovatie in ceea ce priveste organizarea. Astfel, combina a fost dotata cu o multime de sertare si compartimente speciale. Si apropo de acest lucru, modelul vine cu o deschidere ampla, care permite accesarea usoara a alimentelor, in orice clipa.

In ceea ce priveste consumul combinei frigorifice Samsung RB30J3100SA/EF, trebuie sa spunem ca acesta este ceva mai marisor. Mai precis, combina face parte din clasa A+, ceea ce este bine. Insa, sunt si modele mai economice din aceste puncte de vedere. In orice caz, daca achizitionati modelul, asteptati-va la un consum energetic de 272 kWh/an.