Atunci cand vine vorba de ingredientele folosite in compozitia produsului Delux Muscle, se poate spune ca toate sunt complet naturale si puternice. Un lucru interesant de stiut in privinta acestui supliment este faptul ca contine ingrediente de cea mai buna calitate, ce au fost extrase din natura, fiind foarte eficiente in cresterea nivelelor de performanta sexuala. Hai sa discutam despre modul de lucru al acestor ingrediente, care este prezentat mai jos:

Malat de citrulina

Prezenta amino acizilor in corp te ajuta sa ai performante sexuale mai bune. Atunci cand amino acizii au nivele reduse in corp, acest lucru duce la reducerea fortei fizice si a masei musculare. Acesta este momentul in care ai nevoie de acele ingrediente care iti pot oferi un aport optim de amino acizi. Cu ajutorul oferit de malatul de citrulina, corpul tau o sa aiba parte de o sinteza imbunatatita de oxid nitric, care are capacitatea de a stimula fluxul de sange inspre penis si masa musculara. Acest ingredient este convertit in L- Arginina.

Saw Palmetto

Functionand ca un afrodiziac, acest ingredient poate stimula in mod natural apetitul sexual si libidoul. Utilizarea acestui ingredient o sa iti ajute corpul sa aiba performante mai bune atunci cand esti in dormitor.

Delux-Muscle-

Tongkat Ali

Fiind folosit in compozitia a mii de suplimente, acest ingredient are prorprietati foarte bine cunoscute. Un alt nume al acestui ingredient este Eurycoma Longifolia, care este activ in promovarea unor nivele sanatoase ale libidoului. Acest ingredient foarte util poate duce apetitul sexual la urmatorul nivel. Prin sustinerea nivelelor hormonale, acest ingredient poate stimula de asemenea si cresterea nivelelor de testosteron.

Bor

Acest ingredient are capacitatea de a asista la cresterea masei musculare si a densitatii osoase, facandu-le sa fie mai puternice si mai tari. Sinteza de testosteron va fi stimulata prin folosirea in mod regulat a acestui ingredient. Acest ingredient joaca un rol foarte important in stimularea coordonarii dintre creier si masa musculara.