Poate sa fie un lucru foarte dificil sa stii de unde sa iti incepi calatoria de pierdere a kilogramelor in plus dupa ce ai nascut. Ar trebui sa tii minte faptul ca acest proces este un maraton si nu o cursa de sprint si, prin urmare, trebuie sa ai rabdare cu abordarea ta fata de exercitiile fizice in primele zile de dupa nastere. Pe masura ce revii in forma si iti imbunatatesti starea de fitness a corpului dupa ce ai nascut, poti sa incepi sa faci un volum mai mare de exercitii fizice mai intense.

Din moment ce cauti sa pierzi in greutate, scopul tau final ar trebui sa iti creezi o combinatie buna de exercitii de tip cardio si exercitii de marire a fortei fizice. In timp ce sunt disponibile nenumarate moduri prin care poti sa abordezi un plan de exercitii fizice dupa ce ai nascut, in continuare este prezentat un exemplu de cum poti sa incepi exercitiile fizice in timp pentru a ajunge sa fii mai in forma.

Uite aici un set de pastile si ceaiuri de slabit foarte bune pe care le-ai putea folosi dupa ce discuti cu medicul tau

Cum poti sa abordezi in mod corect exercitiile fizice dupa ce ai nascut

Atentie: acest program de antrenamente vine de la directorul executiv de fitness de la Beachbody, Stephanie Saunders

  • In prima luna de exercitii dupa ce ai nascut: Un loc bun din care sa incepi este seria de antrenamente “Active Maternity Video Series” creata de catre Autumn Calabrese. Noile mamici pot sa faca acest antrenament de cateva ori pe saptamana, in combinatie cu exercitii de tip cardio de intensitate mica spre moderata (mers pe jos, plimbat, jogging, mers cu bicicleta si altele) in zilele in care nu efectueaza exercitiile fizice create de catre Autumn. O antrenoare a celebritatilor autorizata de catre Academia Nationala de Medicina Sportiva si, mai important de atat, o mama, Autumn Calabrese iti ofera un program adaptat pentru a te ajuta sa iti atingi telurile de dupa nastere. Combinand exercitii cardio mai blande cu exercitii simple pentru forta, aceste antrenamente includ doua runde de opt miscari diferite. Acesta este un mod foarte eficient in privinta timpului pentru a iti obisnui corpul sa se antreneze, pe masura ce incepi sa scapi de greutatea in plus ce s-a adunat in timpul sarcinii.
  • A doua luna de exercitii fizice dupa ce ai nascut: Programul “3 Week Yoga Retreat” este un mod foarte bun de a iti reface forta fizica, flexibilitatea si echilibrul dupa ce ai nascut un copil. Si mai mult de atat, este un mod foarte bun de a iti reduce stresul, lucru pe care il poate aprecia orice mama. Acest program simplu de yoga ce dureaza 3 saptamani nu are nevoie de prea mult echipament – doar un covoras de yoga- si poti sa faci cu usurinta aceste exercitii fizice in casa la tine. Antrenorii iti explica fiecare pas din acest curs, ceea ce face ca acest program sa fie usor de efectuat, chiar si atunci cand esti noua in lumea exercitiilor yoga. Ca de obicei, poti sa modifici orice miscari necesare pentru a preveni accidentarea oricarei zone care ar putea sa aiba probleme dupa ce ai nascut.
  • Cea de a treia luna dupa ce ai nascut: Acum, ca ti-ai marit forta si echilibrul fizic cu ajutorul exercitiilor yoga de baza, este timpul sa treci la PiYo. O combinatie de Pilates si de exercitii Yoga, aceste antrenamente au rolul de a iti sculpta masa musculara si de a te ajuta sa iti revii in forma. Si mai mult de atat, aceste sesiuni includ si exercitii fizice de intensitate mare, ceea ce va duce la stimularea metabolismului si te va ajuta sa arzi grasimile mai repede.
  • A patra luna dupa ce ai nascut si in continuare: Acum este un moment bun de a include mai multe exercitii de tip cardio in rutina ta de antrenamente. Niste optiuni bune sunt “Country Heat” sau “Brazilian Butt Lift”.

slabire-sarcina-pastile-de-slabit