Philips Avance Collection HR7778Cu siguranta cei care au folosit un robot de bucatarie pana acum nu trebuie sa faca comparatie cu ceea ce inseamna activitatile manuale din bucatarie si cele automate. Fie ca ati utilizat fie ca sunteti in cautarea unui model pentru voi se poate intampla sa dati peste unele modele precum Philips HR7778/00 insa nu trebuie sa va speriati si sa treceti la un alt model inainte de a vedea ceea ce poate sa ofere acesta.

Cum pentru foarte multi primul element cand trebuie sa faca unele achizitii este pretul in ceea ce priveste acest model Philips Avance Collection HR7778/00 putem sa ne lamurim cu adevarat de ceea ce poate dupa o analiza completa. Aceasta analiza poate sa inceapa de la partea de aspect si mai exact de la designul sau elegant si modern in acelasi timp si asta denota intr-o oarecare masura si o incredere suplimentara in ceea ce inseamna utilizarea de lunga durata.

Cu siguranta nimeni nu vrea ca un electrocasnic sa tina foarte putin sau sa nu fie utilizat un timp indelungat insa asta nu va fi o problema pentru acest model. Partea de utilizarea fara probleme presupune si o utilizare in siguranta si asta pentru ca puteti sa il asezati unde doriti si fara nici un fel de risc de deplasare in timpul functionarii datorita unui sistem anti-alunecare.

Sigur Philips Avance Collection HR7778/00 face diferenta

Mentionarea posibilitatilor de deplasare trebuie facuta prin prisma puterii detinute de acest robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00 si care este una de 1300 W insa cum am precizat nu veti avea probleme in acest sens. Probleme nu vor fi nici in ceea ce priveste asezarea sa in siguranta si asta pentru ca in momentul in care nu va fi utilizat veti avea posibilitatea de a apela la utilizarea sistemului de stocare a cablului de alimentare, cablu al carui lungime este de 1.2l. Reluand partea de putere ce poate fi utilizata in slujba voastra veti avea 12 trepte disponibile pentru a utiliza nivelul dorit de putere dar veti avea si o treapta puls.

Pentru cei mai multi ceea ce conteaza cand vine vorba despre un robot de bucatarie este partea de functii detinute iar numarul ce insoteste modelul Philips Avance Collection HR7778/00 este de 34 functii disponibile. Apelarea sau utilizarea acestui numar se leaga si de accesoriile pe care le veti gasi insotind robotul de bucatarie si lista acestora incepe cu spatula, cu discul de feliere sau cel de granulare.

Mai mult decat atat tot cu ajutorul Philips Avance Collection HR7778/00 veti avea posibilitatea de a utiliza un storcator de citrice, un cutit universal, un tel dar mai ales un accesoriu pentru framantat. Posibilitatile de utilizare se mai leaga si de capacitatea detinuta de recipientele sale si pentru bol veti avea una de 3.4l, pentru blender o capacitate de 2.2l in timp ce ca si capacitate de framantare veti avea una de 1000g. Dupa utilizarea oricarei functii puteti sa curatati robotul fie manual fie prin asezarea in masina de spalat vase.