Chipul unei femei este cel mai de pret dar pe care i l-a daruit mama natura. Fiecare mic detaliu, incepand cu genele si culoarea ochilor si terminand cu forma barbiei, pielea si urechile este deosebit de important. Totodata, chipul unei femei este o harta usor de descifrant. Micile imperfectiuni precum acneea sau ridurile spun ceva despre stilul de viata. Daca pe chipul femeiii apar aceste urme, ele nu sunt altceva decat rezultatul unor zile marcate de ingrijorare, suparare, tristete si suferinta. Insa, din fericire, impotriva acestora a fost descoperit un remediu eficient: tratamentul pe baza de ventuze faciale.

ventuze facialeVentuzele faciale sunt folosite din vremuri stravechi, in special in medicina chinezeasca, datorita rezultatelor lor bune, dar si faptului ca ele se aplica foarte usor. Tocmai de aceea, tratamentul cu ventuze faciale nu necesita deplasarea pana la un centru spa, ci este nevoie doar sa le cumparati si aplicati acasa.n

Ventuze faciale: cateva detalii pe care trebuie sa le iei in considerare pentru un chip frumos

Mai intai, trebuie sa lamurim care este rolul unui tratament cu ventuze facile. Dincolo de senzatia de relaxare, au rolul de a lupta impotriva ridurilor, inclusiv a celor fine care apart ca urmare a expresiilor faciale imposibil de controlat: incruntari, zambete, suparari. Pe de alta parte, acestea au rolul de a preveni durerile.

De foarte multa vreme, ventuzele au fost folosite ca remediu in frumusete, in special in centrele spa, dar si acasa, de catre femeile care stiu sa aiba grija de frumusetea lor.

Recomandat este ca dupa aplicarea tratamentului, sa fie folosita o crema cu rol hidrantat. Aceasta hraneste tenul si il ajuta sa-si recapete stralucirea.

Intrebari frecvente despre ventuze faciale:

Cum arata un set de ventuze faciale?

Acestea au forma unei piramide cu varful rotund, avand un sistem de prindere foarte usor. De regula, ventuzele sunt colorate, dar in acelasi timp transparente. Desigur, exista si variante opace. Asa ca daca alegeti unele roz, mov, bleu sau verzi, este doar ceva ce tine de preferinte.

Din ce sunt confectionate aceste ventuze faciale?

De regula, cele mai bune ventuze pe care vi le si recomandam sunt cele din silicon. Acestea au o prindere usoara si sunt destul de prietenoase din punct de vedere al bugetului care trebuie investit.

De unde trebuie achizitionate ventuzele?

Din magazinele specializate. Si mare atentie. Pe piata exista ventuze care au o calitate indoielnica. Acestea se intaresc dupa doar cateva utilizari si necesita inlocuire. Pe cand cele de buna calitate sunt rezistente si pot fi aplicate cu succes, de cate ori este nevoie. O regula de baza ramane insa faptul ca aceste ventuze nu trebuie sa fie imprumutate altor persoane.

Care este procedura de utilizare a unor ventuze faciale?

Asa cum am spus inca de la inceput, procesul de aplicare al acestora este foarte simplu. Este nevoie de putin masaj intins bine pe suprafata pielii. Apoi, se aplica ventuzele, care prin vacuum creeaza acea senzatie de confort pentru cei care le folosesc. Urmeaza un masaj usor, pentru fixarea acestora. Este vorba de miscari liniare sau circulare. Se lasa sa actioneze, dupa care se indeparteaza rapid