Ceea ce vreau să dau ca veste mare pe blog nu mai e veste nouă pentru mulți. Poate pentru cei care erau abonați la blogul vechi va fi o veste nouă. Deci, param pam pam….ne-am mutat în casă nouă. Aici pe inethos.ro, un fel de teasc de vin. Cam așa ceva aș vrea să devină blogul ăsta. Da, va fi mai greu pînă ajung toți cititorii de inethos aici în .ro dar în momentul în care vom da toți unul de altul și mai strîngem și alții ca noi care sunt tineri ca să priceapă căderea din somn spre echilibru o să facem un teasc. La toamnă. Și vom măcina strugurii sub picioare goale, spălate bineînțeles.

Dacă tot am ajuns aici, sunt cîteva nume care trebuie amintite. În primul rînd, Peugen care mi-a dat domeniul și hostingul. Domnule, mulțumiri. Apoi e Andy, care m-a ajutat cu tema asta nouă și cu redirecționarea și care mă va mai ajuta pentru că eu nu mă pricep așa bine la WP acum. Domnule, ridicări de pălărie. Se cuvine să mulțumesc arhitectului care mi-a urat primul de bine în casă nouă. Se cuvine să îi mulțumesc Laviniei, care m-a învățat din nou cum să o țin de mînă și cum să îmi aranjez gulerul la cămașă. A venit primăvara. Și a venit cum nu o așteptam, cu arome de turkish delight și ceaiuri ambalate lucios. Mulțumesc tuturor celor care m-au răbdat, cu î din i, cu greșeli de neatenție pe blogul cel vechi, celor care au contribuit la tot ce am făcut frumos acolo. Cît ține de mine, îmi doresc ca frumusețea să nu se îndepărteze nici de blogul nou, la fel de tînăr(doamnă!) și la fel de plin de animale de neon.

Ce se va alege de blogul acesta? Se va alege lumea de el, cu toate ale sale. Să fie într-un ceas bun, pentru noi, pentru Dumnezeu și pentru lumea asta frumoasă care ne trezește în fiecare zi.