Iata o stire putin mai neobisnuita insa care pana la urma ar trebui sa fie perfect normala. Yuval Topper in varsta de 24 de ani a dat nastere unui copil perfect sanatos in centrul medical din orasul Sheba in urma cu cateva zile.

In urma cu trei ani, barbatul a finalizat procesul de schimbare de sex si a devenit barbat.

In legatura cu nasterea, Topper declara ca era intr-o calatorie spre Ierusalim, insa a trebuit sa se opreasca pentru nastere in Tel Aviv. Barbatul declara, preluat de Pink News: „”As fi preferat sa merg in Hadassah Mount Scopus, un spital unde am beneficiat de tratament excelent in trecut, insa am fost silit de imprejurari sa ma indrept spre Sheba datorita vitezei cu care a inaintat nasterea. Personalul spitalului ne-a tratat cu demnitate si cu respect””.

Citește și despre: De unde poți obține teste rapide gratuite HIV?

Barbatul a produs putin soc intre medicii din spitalul din Israel in urma cu cateva luni cand s-a prezentat la urgente si a spus lumii ca a facut o operatie de schimbare de sex si este insarcinat. Un pacient povesteste „Toata lumea era socata. Arata ca un barbat din absolut toate punctede devedere si insista ca personalul medical sa i se adreseze ca unui barbat”.