Ce poti sa faci in 10 minute pentru tine si pentru comunitatea LGBT din Romania? Un test rapid HIV, gratuit, chiar in orasul tau!

De ce sa faci un test HIV?

  1. Este vorba despre sanatatea ta inainte de toate. Chiar nu vrei sa stii exact care este situatia, sa stii sigur daca este toul in regula?
  2. Daca ai fost mereu responsabil si ai avut grija de tine, nu are de ce sa iti fie teama – pana la urma e ca un soi de recompensa sa auzi ca sanatatea ta e in perfecta stare.
  3. Daca ai mai facut mici imprudente si ai mai facut sex neprotejat, merita cu atat mai mult sa faci un test. Stiu ca ai motive sa te temi, insa crede-ma, e mai bine sa stii exact cum stau lucrurile si ce e de facut mai departe. Orice infectie lasata netratata nu poate decat sa iti afecteze si mai grav sanatatea. Si de multe ori asta fara ca tu macar sa stii.

Unde sa faci un test GRATUIT?

Intra pe link-ul http://www.totalgay.ro/sanatate/centre-testare si alege judetul in care locuiesti acum sau judetul in care ti-ar fi cel mai usor sa mergi pentru a te testa. Vezi care sunt centrele despre care noi cunoastem ca au teste HIV gratuite. Citeste cu atentie, la unele centre de testare exista conditii speciale (orar, programare prealabila etc)

Bine, si daca m-am testat ce sa fac?

Scrie aici un comentariu si spune tuturor ca TE-AI TESTAT! Noi te felicitam de pe acum ca esti responsabil si ai grija de sanatatea ta. Si prin asta, ai grija si de intreaga comunitate LGBT din Romania! ­čÖé