PRIMUL PAS SPRE SINGURA SOLUTIE A OMENIRII (CONCORDIA TOTALA): Indepartarea oamenilor indraciti de la putere

Acum, inaint de Sfarsitull Lumii, se prefigureaza Mari Schimbari pentru ca MINIM o mie de ani sau chiar doua mii de ani pe Pamant sa domneasca Legea Lui Dumnezu, Pacea si Ordinea. Dar pentru a ajunge la acest deziderat, pentru o dezarmare nucleara globala si in general pentru a putea aduce CONCORDIA generala si a inlatura VIDUL DE PUTERE existent este obligatoriu sa fie inlaturati de la conducerea fiecarui stat de pe glob toti oamenii indraciti si/sau posedati pe cale pasnica si democratica. Astfel, preluarea puterii prin revolutii anti-sataniste ( in toate statele unde la conducere se regasesc persoane viclene, corupte, mincinoase, etc-intr-un cuvant: indracite) devine un deziderat al lumii moderne spre care trebuie sa tindem cu totii (noi oamenii, 7-8 miliarde cati suntem pe planeta), de la mic cu mare, de la sugar pana la pensionar.

Unirea Anti-Sataniștilor din România

Orice tehnica de vrajitorie presupune utilizarea unor asa-numite puteri magine, supranaturale. Aceasta a aparut de-a lungul secolelor in diferite contexte, de tip istoric, religios sau mitic. Vrajitoarea este acea persoana care practica tehnici de vrajitorie. In spatiul carpato-danubiano-pontic, oamenii nu faceau distinctia intre utilizarea acestor forte supranaturale in scopuri benefice sau nu, nu exista conceptul de magie neagra (magia razbunarii) iar toate practicile vrajitoresti erau cunoscute sub numele de farmece.

Citește și: Despre Magia Neagră

Intrarea spiritelor in corp era momentul premergator ceremoniei de initiere a unui vrajitor. De-a lungul evolutiei umane, aceasta a intalnit numerosi sacerdoti (preoti egipteni, indieni sau greco-romani) care isi atribuiau puteri de zei, sustineau ca pot prevede timpul si aveau cunostinte stiintifice bogate. Tehnicile de vrajitorie au aparut inca din paleolitic, recuzita unui astfel de practicant fiind bogata si diversificata.

Motivele utilizarii vrajitoriei de catre crestini

Biserica Crestina sustine ca singurul motiv pentru care oamenii fac vraji si cred in vrajitorie este deoarece credinta si frica de Dumnezeu nu mai are acelasi statut ca in vremurile stravechi, pentru ca nu gasesc o alta forta majora catre care sa se indrepte si nu toate cererile lor se indeplinesc prin rugaciune. Unii dintre ei apeleaza la vraji pentru ca au uitat promisiunile pe care Hristos ni le-a facut la Sfantul Botez. Cand o cerere pe care ei o fac nu se indeplineste indiferent ca merg la Biserica sau tin toate posturile anului, ei uita ca singurul la care trebuie sa alergam si sa ne rugam este Dumnezeu.

Pacatul vrajitoriei si urmarile lui

Vrajitoria este considerata de catre Biserica Crestina un mare pacat iar cei ce il savarsesc cer ajutorul diavolului, in locul ajutorului lui Dumnezeu. Cei ce practica tehnici de vrajitorie apeleaza in mod gresit la ajutorul satanei, in loc de cel al sfintilor preoti. Acest pacat nu se iarta iar cea mai mare povara este alegerea pe care ai au facut-o prin lepadarea de Hristos. Lipsa spovedaniei la preot o sa apese si mai greu pe vinovatia din sufletele lor.

Credinta in vise si/sau vedenii

Sfantul Ioan Scararul crede ca „Visul este miscarea mintii in vremea nemiscarii trupului” iar „Nalucirea este amagirea ochilor cand doarme cugetarea”. Visele si vedeniile considerate bune sunt cele in care Dumnezeu i se arata crestinului sub diverse forme.Un vis bun indeamna credinciosul la pocainta si rugaciune si vine de la ingeri. Visele rele in schimb se spune ca vin de la diavoli si ne creeaza o parerea buna despre noi, starnind mandria, un alt pacat capital.

Implinerea viselor sau a vedeniilor ne da incredere. Daca acestea vin de la Dumnezeu o sa vedem acest lucru ca pe o minune. Visele rele implinite sunt amagirea intruchipata a diavolului iar cei ce cred in ele pacatuiesc. Folosind acest truc, diavolul a ispitit pe multi oameni, care au uitat de cuvantul lui Dumnezeu si au preferat sa se dedice altor practici precum vrajitorie. Spovedania este cel mai simplu lucru pe care il puteti face daca intampinati o astfel de situatie. Marturisirea pacatului catre preoti si sfaturile acestora va vor usura sufletul si-l vor indrepta pe calea cea buna.